Gata, toată lumea înapoi la școală?

Pe lângă entuziasmul unui nou început, vă recomandăm titluri din colecția PanDa, atât de dragă nouă, care să vă însoțească în luna septembrie și să vă fie prieteni de nădejde la (re)întâlnirea cu școala și colegii vostri!

Cea mai recentă apariție în colecția PanDa, Lila Greer, învățătoare inovatoare de Andrea Beaty este o poveste emoționantă despre bunătate, despre a învăța să îți înfrunți fricile și despre impactul pe care îl poate avea o învățătoare strălucită asupra vieții unui copil.

Dacă animalele ar merge la școală de Ann Whitford Paul (ilustrații de David Walker) ne arată cum ar fi o zi din viața lor, dacă ar avea colegi și un…orar!

1,2,3… hai la școală! de Marinne Dubuc ne pregătește pentru primul an din viața de școlar; clasa pregătitoare poate fi o provocare, așa că o perioadă de acomodare e mai mult decât binevenită.

Vedem apoi ce se întâmplă cu Bufnițel și prima zi de școală de Debi Gliori și de ce ar prefera el să stea acasă, dar și cum descoperă că la școală poate fi…grozav!

În zilele mai puțin productive, poate ne întrebăm… Cine a inventat școala? de Emma de Woot. Ei bine, descoperim acest lucru (sau mai bine zis de ce a fost inventată școala) în această poveste amuzantă, care debordează de imaginație.

Nu uitați: toate titlurile colecției PanDa vă așteaptă pe site-ul Editurii Trei – pentru lecturi și momente pline de bucurie alături de colegi și de cei dragi!