Vrei să ai cu tine în vacanță o selecție a celor mai bune titluri și bestselleruri din toate domeniile? Nimic mai simplu! Grupul Editorial Trei lansează oferta de cărți în format electronic cu peste 300 de ebook-uri de la editurile TreiPandora M și Lifestyle Publishing, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Dacă în urmă cu câțiva ani ebook-urile reprezentau un procent foarte mic în piața de carte, iată că pandemia a adus o creștere semnificativă a ponderii acestui format în achizițiile culturale ale românilor.

De ce să alegi un eBook? Iată câteva motive:

 Un eReader poate stoca o bibliotecă de sute de titluri.
Atunci când citești un ebook poți sublinia pasajele sau ideile preferate fără să strici cartea.
 Vei citi mai repede un ebook decât o carte tipărită, pentru că atât paginarea, cât și utilizarea facilă reduc timpul de lectură. Pregătește-te să zbori prin cartea ta preferată.
 Îți dorești cele mai noi titluri? Comandând formatul electronic, le vei avea în doar câteva minute.
 Cărțile electronice costă de mai puțin decât cele tipărite și nu au taxe de livrare, așa că poți citi mai multe cărți cu un buget mai mic.
 Copiii și tinerii sunt mari amatori de device-uri, așa că lectura unui eBook îi va atrage cu siguranță.
 Nu vei mai citi niciodată o carte care are fontul prea mic sau prea mare, ori unul care nu-ți place.
 Lectura pe eReader este mai confortabilă, dar poți citi un eBook și pe laptop, tabletă sau smartphone.

Oferta de cărți electronice a Grupului Editorial Trei se va îmbogăți lunar cu noi și noi titluri. Poți cosulta deja lista titlurilor disponibile de la editurile TreiPandora M și Lifestyle Publishing, iar dacă te abonezi la newsletterul nostru aici, vei afla primul despre toate noutățile noastre editoriale.