Sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 12.00, vă așteptăm alături de Andreea Chiru-Maga – psiholog clinician, psihoterapeut de orientare integrativă, autoarea cărții Bruno. Emoțiile ne unesc și medicul psihiatru Vlad Stroescu la o întâlnire caldă și onestă despre timiditate, teama de separare, iubire, fericire, frică, furie, tristețe și surprize.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe paginile Facebook Trei și Cărturești.

Veți descoperi în cartea Bruno. Emoțiile ne unesc o poveste foarte frumos ilustrată de Ionuț Robert Olaru, în care personajul principal Bruno va fi ghidul perfect pentru înțelegerea emoțiilor atât de către părinți, cât și de către cei mici.

Medicul psihiatru Vlad Stroescu descrie cartea Andreei Chiru-Maga, Bruno. Emoțiile ne unesc ca pe un „abecedar prețios al emoțiilor”. Iar Gabriel Diaconu ne mărturisește că s-a îndrăgostit de Bruno de când l-a întâlnit pentru prima oară și este convins că așa li se va întâmpla tuturor celor care vor citi povestea. „Bruno s-a născut din iubirea autoarei pentru copii. Iar iubirea e ingredientul fără de care nu se poate scrie o poveste”, adaugă medicul psihiatru Gabriel Diaconu.