Poveștile despre serviciul secret al Iepurilor Regali din Londra continuă cu o nouă aventură palpitantă în volumul patru – În căutarea Morcovului de Aur. Ordinul Iepurilor Regali din Londra, seria de cărți pentru copii creată de celebrii scriitori Santa Montefiore și Simon Sebag Montefiore și publicată de Editura Pandora M, în colecția Literati. Shylo, micul iepure care își servește cu loialitate regina și apără Palatul Buckingham, a intrat în rândurile Iepurilor Regali, iar viața lui a căpătat o turnură aventuroasă. Însă dorul de familie și casa părintească nu-i dau pace, așa că merge să viziteze vizuina în care a crescut. Îndată ce ajunge acolo, își dă seama că se întâmplă ceva ciudat. Un iepure misterios, Arlechin, îi atrage pe membrii uriașei familii iepurești cu cântecele și dansurile lui nebunești și îi supune voinței sale. Scopul lui este găsirea legendarului Morcov de Aur, care dă celui care-l posedă puteri depline asupra oamenilor și animalelor. Adepții lui Arlechin se adună în număr din ce în ce mai mare, iar în mintea lui Shylo se naște gândul că această căutare a Morcovului de Aur nu e doar un joc. Iepurele cel ciudat urmărește cu adevărat să aibă lumea la picioarele sale.

Când își dă seama că Arlechin este un musafir periculos, Shylo cheamă în ajutor prietenii din Ordinul Iepurilor Regali din Londra. Dacă vor reuși să-l oprească pe Arlechin cel însetat de putere și vor găsi Morcovul de Aur rămâne să descoperiți citind această minunată aventură.

În căutarea Morcovului de Aur, cea de-a patra carte din seria Ordinul Iepurilor Regali din Londra scrisă de Santa și Simon Sebag Montefiore, minunat ilustrată de Kate Hindley, abundă în momente amuzante și antrenante care îi vor cuceri pe micii cititori. Santa Montefiore și Simon Sebag Montefiore sunt povestitori cunoscuți în toată lumea, ale căror cărți au fost traduse în peste patruzeci de limbi și s-au numărat printre bestsellerurile Sunday Times. Santa Montefiore e romancieră, iar Simon Sebag Montefiore scrie atât ficțiune, cât și nonficțiune. Sunt căsătoriți, au doi copii și trăiesc în Londra. Aceasta este a patra carte pe care cei doi o scriu împreună.
Drepturile de ecranizare ale seriei Ordinul Iepurilor Regali din Londra au fost achiziționate de 20th Century Fox Feature Animation.
La Editura Pandora M, în colecția Literati, în aceeași serie au mai apărut: Ordinul Iepurilor Regali din Londra, Evadarea din turn, Goana după diamant.
Titlu original: Royal Rabbits of London: The Hunt for the Golden Carrot
Ilustraţii de Kate Hindley
Limba originală: engleză
Traducere de: Luminița Gavrilă
ISBN: 9786069784587
Format: 130 x 200 mm
Nr. de pagini: 192 pagini
Preț: 39 lei
Colecția Literati