Ne plac târgurile de carte, fie că sunt online sau offline, pentru că oferă cititorilor, pe lângă posibilitatea de a achiziționa cărți cu reduceri, ocazia de a-și cunoaște mai bine autorii preferați.  Un astfel de eveniment este și MiniStory, organizat de Cărturești, sigurul târg de carte dedicat special cărților pentru copii și adolescenți.

Vă invităm, așadar, la MiniStory din 3 până în 15 decembrie, să-i urmăriți pe copii dialogând cu autorii lor preferați, români și străini, despre lumi care apar și dispar, vulpițe friguroase, copaci nemuritori, călătorii, aventuri și întâmplări care se prefac în cuvinte. Invitații Editurii Pandora M vor fi Ben Miller, Alex Milway, Ana Dragomir, Andreea Iatagan, Andreea Lițescu și Bogdan Coșa.

Vineri, 3 decembrie, începând cu ora 18.30 vă invităm să-l urmăriți pe celebrul actor și scriitor Ben Miller în dialog cu Andrei Roșca, un băiat de 13 ani. Andrei a citit cărțile Băiatul care a făcut lumea să dispară și Noaptea în care l-am întâlnit pe Moș Crăciun publicate de Editura Pandora M în colecția Literati și abia așteaptă întâlnirea cu autorul său preferat.

Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 16.00, Ana Dragomir autoarea cărților Copacul, Praf de zâne și În căutarea inspirației intră în dialog cu Teodora Berică, o fetiță de doar 8 ani, pasionată de lectură și de universul creat de Ana.

Duminică, 5 decembrie, ora 11.00, Andreea Iatagan vorbește cu Maria Budescu, o fetiță de 9 ani despre cea mai recentă carte a Andreei, Miko vulpița friguroasă, dar și despre seria de cărți cu libelula Carla – Ploaia curcubeu, Spiridușii luminii și Iepurele înțelept și secretul poveștilor.

Marți, 7 decembrie 2021, începând cu ora 18.00, Andreea Lițescu, prima femeie pilot comandant de linie și autoarea cărții Luna vrea să zboare, răspunde la întrebările Dariei Neo, o elevăde 13 ani aflată în căutarea pasiunilor sale.

Iar duminică, 12 decembrie, de la ora 15.00, Alex Milway, autorul seriei Hotel Flamingo publicată anul acesta de Editura Pandora M în colecția PanDA, intră în dialog cu Brian Chesauan.

Încheiem seria de interviuri Pandora M din cadrul MiniStory, luni, 13 decembrie 2021, de la ora 17.00 cu dialogul dintre Bogdan Coșa, autorul cărții Ziua in care Adam a devenit băiat bun și Filip Anton.

Toate evenimentele vor fi transmise live pe paginile de Facebook Cărturești și PanDa – Cărţi pentru copii. Partenerul media al târgului de carte MiniStory este radio Itsy Bitsy.