Imaginează‑ți că trăieşti în urmă cu mii de ani, undeva prin zona în care locuiești acum. Chiar şi atunci, oamenii voiau să călătorească şi să vadă cele mai însemnate şi populare locuri din lume. Mai mulți scriitori din Antichitate au şi făcut‑o. În călătoriile lor, își făceau liste cu priveliștile cele mai neobișnuite și mai impresionante. Nu toți au scris despre aceleași locuri. Dar în secolul al XVII-lea, șapte dintre aceste minunății au ajuns să fie cunoscute sub numele de Cele șapte minuni ale lumii antice — deși cele mai multe nu mai existau. De fapt, doar una a rămas în picioare până în zilele noastre. Totuși, îți poți imagina cum arătau citind cărți precum cel mai recent volum din seria Cine? Ce? Unde?  – Unde se aflau cele șapte minuni ale lumii antice?

Ghidurile ilustrate despre Turnul Eiffel, Statuia Libertății, Marele Zid, Turnul Londrei sau Marile Piramide sunt lecturi perfecte pentru vacanță. 

Descoperă toate aceste cărți din seria New York Times Bestseller, Cine? Ce? Unde?, și află o mulțime de lucruri interesante despre unele dintre cele mai vizitate locuri din lume.