Este aproape imposibil să alegi un personaj preferat din Hotel Flamingo de Alex Milway, cea mai recentă apariție din colecția PanDA a Editurii Pandora M. Toate personajele sunt fermecătoare și amuzante – o menajerie minunată, unde portarul este un urs voios, recepționerul un lemur somnoros, bucătarul șef o purcică autoritară, girafa este expertă în reparații, iar gândacii sunt bineveniți. Dorința noii proprietare, Anna, de a readuce hotelul la gloria sa de odinioară dă startul unei povești despre lucrul în echipă, prietenie, ingeniozitate și distracție, toate aduse la viață în cuvintele și ilustrațiile perfecte ale lui Alex Milway.

Hotel Flamingo este o carte minunată care, pe lângă o lectură amuzantă, aduce tinerilor cititori idea de a nu renunța niciodată la ceea ce își doresc și credința că atunci când lucrează în echipă au șanse mult mai mari să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Cartea este o lectură plăcută pe care părinții o pot face la culcare împreună cu cei mici, dar poate fi la fel de bine și o lectură independentă pentru copii mai mari.

Alex Milway este autor-ilustrator de cărți pentru copii și scenarist. Cea mai recentă serie de cărți, Pigsticks and Harold, a fost selectată de Jam Media și prezentată la Cartoon Forum 2014. Alex Milway este fondatorul proiectului Această carte este amuzantă!, prin care a reușit să organizeze sute de ateliere de lectură pentru copii în biblioteci și librării din Marea Britanie, China și SUA. Prima carte din seria Hotel Flamingo a fost publicată în 2019, fiind urmată de alte trei volume cu aventurile Annei și ale prietenilor ei. În 2020, autorul a fost distins cu Brilliant Book Award pentru seria Hotel Flamingo.