În această perioadă grea atât la nivel individual, cât și pentru întreaga omenire, Grupul Editorial Trei își propune să împărtășească din experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate în domeniul psihologiei. Suntem convinși că vom putea trece peste această criză doar dacă vom alătura măsurilor de prevenție în plan fizic unele care țin de echilibrul psihic. Termeni precum curaj, reziliență, generozitate, optimism nu trebuie să rămână cuvinte goale: editurile din grupul nostru (Trei, Pandora M, Lifestyle) vor încerca să le ofere cititorilor conținutul care le dă sens.

Grija cu care ne alcătuim planul editorial ne îndeamnă să credem că în cărțile noastre oricine poate găsi soluții: cei care sunt izolați împreună cu familia sau cu partenerul de viață, cei care au grijă de copii sau de vârstnici, cei singuri, cei care au părinți/copii/rude/prieteni la depărtare și nu mai pot ține legătura ca înainte. Perioada aceasta de izolare poate fi și o ocazie pentru schimbare sau pentru reglarea unor mecanisme emoționale și relaționale. Avem timp mai mult pentru introspecție, pentru reconectare cu partenerul, cu familia, putem găsi răspunsuri la frământările interioare, la de ce-urile copiilor, la temerile părinților. Să folosim timpul acesta pentru o recalibrare emoțională, pentru ca atunci când ne vom întoarce la viața normală să fim cele mai bune versiuni ale noastre.

Dragă cititorule, suntem #aicipentrutine, cu sfaturi profesioniste de la cei mai importanți specialiști și autori, vrem să îți punem la dispoziție fragmente cu miez din #carteacareteajuta – aceasta este unicul nostru plan de supraviețuire.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată în toți acești ani, contează pe sprijinul nostru, avem convingerea că #ramanemputerniciimpreuna,

#GrupulEditorialTrei